Elan ustvarjalnica (4.11.2013)


Spoštovani starši, učenke in učenci, sodelavke in sodelavci šole!

Še malo pa bo spet tukaj, zima namreč. Upajmo, da bo letos prava, kot smo jo poznali nekoč. Tako so zapisali predstavniki podjetja ELAN. Povabili so nas k sodelovanju na natečaju   »Oblikuj svojo smučko v Elanovi Ustvarjalnici«, ki bo potekal od 4. 11. 2013 do 25. 11. 2013 preko spletnega mesta

http://www.elan-ustvarjalnica.si/creations/schools/324.

Na tem natečaju sodelujejo skoraj vse slovenske šole. Tista šola, ki bo najbolj aktivna, bo prejela glavno nagrado, in sicer 15 kompletov smuči in palic, ponujajo pa tudi nekaj individualnih nagrad. Za potrebe zimske šole v naravi bi nam te smuči prišle zelo prav.

Kako sodelujete?

Na že omenjenem spletnem naslovu  kliknite na zavihek »Galerija« in nato »Vrstni red šol«, izberite »OŠ Olge Meglič Ptuj« in s klikom na ikono »Glasuj« pričnete glasovati za posamezno smučko. Pri prvem glasovanju je potrebno vpisati ime in priimek ter elektronski naslov in prepisati varnostno kodo. To kodo morate prepisati pri vsakem glasovanju. Prav tako si lahko s pomočjo aplikacij ustvarite sami svojo unikatno smučko.

Zelo bi nas veselilo, da bi se natečaju pridružili vsi: učenci, starši, babice in dedki, tete in strici ter vsi zaposleni na šoli.

Vsi skupaj združimo moči, sodelujmo in zmagajmo!

Zapisala: Helena Ocvirk, ravnateljica

 

 

 

(Skupno 106 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost