Eko tabor

2016_05_30_EKO_tabor-naslovnaV ponedeljek, 30. maja 2016, smo se ob 9. uri učenci 3. a in 3. b za dva dni z avtobusom odpeljali na Areh.

Tam nas je pričakal učitelj Miro. Pojedli smo malico in se razdelili v sobe. Po malici smo odšli na prvi pohod, ki je bil povezan z orientacijo. Po pohodu smo imeli kosilo in prosti čas za igranje. Nato je bil čas za pohod do smučišča Partizanke, s katerega smo imeli lep pogled na Dravsko kotlino. Na jasi smo lahko jahali konja. Zvečer smo gradili hišice za palčke. Vsaka soba je gradila svojo hišico. Po večerji smo imeli predavanje o astronomiji. Ko se je stemnilo, smo odšli s svetilkami v gozd, kjer so bile naše hiške. Vsaka skupina je dobila bonbone. Odšli smo v sobo, se umili in odšli spat. Zjutraj smo imeli zajtrk. Šli smo na zadnji pohod, na katerem smo se pogovarjal o krmišču, o živalih in o lovski opazovalnici. Po pohodu smo imeli kosilo in prosti čas.

Popoldne smo se poslovili od vodiča in avtobus nas je odpeljal proti domu. Na taboru nam je bilo zelo všeč, ker smo se veliko novega naučili, spali eno noč brez staršev in ker smo zjutraj imeli super zabavo.

Zapisali: Učenci 3. a in 3. b

(Skupno 252 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost