1. športni dan

2016_09_27_Sportni_dan_naslovnaKot vsako leto smo se učenci od 1. do 9. razreda tudi letos odpravili na pohod po haloški planinski poti. V torek, 27. septembra 2016, smo se nekaj po osmi uri zbrali na šolskem dvorišču, od koder smo se odpravili na Zadružni trg, kjer so nas že čakali avtobusi. Ti so nas nato odpeljali proti različnim lokacijam Haloz.

Naši najmlajši, prvo in drugošolci, so svojo pohod začeli blizu OŠ Zavrč ter pot nadaljevali v smeri Vrbanjščka, Sve. Ane in Borla.

Tretješolci so skupaj s četrtošolci svoj pohod pričeli na Vidmu, od koder so nadaljevali proti Dravinjskem vrhu ter vse do šole v Podlehniku, kjer se je njihov pohod zaključil.

Učenci petega in šestega razreda so iz avtobusa izstopili v Naraplju ter se peš odpravili do Janškega vrha in Doklec, kjer jih je ob koncu športnega dne počakal avtobus in odpeljal proti šoli.

Sedmo in osmošolci so svoj pohod začeli z občudovanjem narave ob podlehniškem ribniku od koder so se po levi strani sprehodili do Viničarskega muzejo mimo vodohrama do Popovcev.

Tudi devetošolci nismo počivali, saj smo se peš povzpeli od Stare grabe do Rudijevega doma pod Donačko goro ter nazaj.

Športni dan se je za vse še posebej lepo zaključil, ko so naše noge dobile nekoliko počitka med vožnjo nazaj v šolo.

 

Zapisala učenka IP-TISK: Alja Rozman, 9. b


Nekaj utrinkov

1. in 2. razred

3. in 4. razred

5. in 6. razred

7. in 8. razred

9. razred

(Skupno 163 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost