Zimska šola v naravi – 5. dan

Čas resnično hitro beži in že je napočil zadnji dan našega bivanja na Pohorju. Prvi pogled skozi okno je naznanil, da nas bo danes vreme za razliko od včeraj kar malo razvajalo.

Pred zajtrkom smo uredili sobe, zložili oblačila v kovčke in jih odnesli v večnamenski prostor. Dopoldanske ure smo preživeli na smučišču. Po malici je sledilo pravo smučarsko tekmovanje, kjer smo se preizkusili v vijuganju med količki. Bilo je prav zabavno. Pohvalno je, da smo vsi presmučali tekmovalno progo: nekateri hitreje, drugi počasneje. Po končanem tekmovanju smo še uživali v pravi zimski idili. Po kosilu so dežurni učenci še zadnjič pospravili mize, nato pa je sledil še kratek zaključni program.
Vsi smo dobili pohvale za dosežek na smučarskem tekmovanju. Izvedeli smo tudi, kdo so bili najhitrejši trije v vsaki skupini. Najhitrejši v skupini učitelja smučanja Denisa smo bili: prvi Nel, drugi Mai in tretja Emma. Najhitrejši v skupini učitelja smučanja Dušana smo bili: prva Tara, drugi Maj M. in tretji Liam. Najhitrejši v skupini učitelja smučanja Jerneja smo bili: prva Nina,  drugi Maj Ž. in  tretja Aleja. Najhitrejši v skupini učitelja smučanja Danijela so bili učenci OŠ Kozje. Najhitrejši v skupini učiteljice smučanja Maje je bil učenec OŠ Kozje, drugo mesto je zasedla Darma in tretja je bila Ela.
Sledila je podelitev priznanj za najbolj urejene sobe. Priznanje za odlično urejeno sobo so dobila dekleta z OŠ Kozje in pa soba Lučka, v kateri smo bivala štiri dekleta Olgice: Neja, Ela, Lina in Tara. Priznanje za zelo urejeno sobo pa je dobila soba Pavlja, v kateri smo bivali štirje dečki naše šole: Matjaž, Mai, Tjaš in Leon.
Ga. Aleksandra Janc se nam je zahvalila, da smo preživeli zimsko šolo v naravi na CŠOD Planinka in nam zaželela vse lepo v življenju.
Poslovili smo se in se polni lepih vtisov ter obogateni z novimi dogodivščinami odpeljali proti Ptuju, kamor smo prispeli v popoldanskih urah. Zelo smo bili veseli snidenja z našimi starši, saj smo jim imeli veliko za povedati.
To je bilo naše zadnje javljanje iz zimske šole v naravi.
Šestošolci z razredničarkama

(Skupno 467 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost