Učenje na daljavo, 2. teden

V ponedeljek, 16. marca 2020, je prišlo do prelomnega trenutka v našem izobraževanju, saj se je pouk iz šolskih klopi preselil za pisalne mize domačega okolja. Vsi, učenci, učitelji in starši, smo novinci v tej obliki izobraževanja. Vsak dan znova s skupnimi močmi iščemo najboljše poti za vse nas. V to obliko dela sta nas prisilila strah in skrb za varnost nas vseh, saj smo se znašli v obdobju pandemije virusa, ki ga imenujemo koronavirus in povzroča bolezen COVID-19.

Kako poteka delo na daljavo, lahko vidite na fotografijah, ki jih učenci redno pošiljamo svojim učiteljem. Iz njih je razvidno, da smo osnovnošolci s takšnim načinom dela kar zadovoljni. Tako kot vsaka stvar, ima tudi izobraževanje na daljavo slabosti in prednosti. Jaz osebno največjo prednost vidim v tem, da si lahko delo poljubno razporedim. Kot največjo slabost pa bi izpostavila izolacijo od svojih vrstnikov in učiteljev.

Zato močno držimo pesti, da se bo naše življenje kar se da hitro ponovno vrnilo na stare tirnice. Kako lahko pomagamo mi? 

OSTANIMO DOMA!

Zapisala učenka IP-TISK: Neja Gajzer, 7. b

 

 

(Skupno 1.062 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost