Voščilo

Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

Leto 2020 se približuje h koncu. Bilo je drugačno od minulih let, saj nas je zaznamovalo z mnogimi izzivi in nepredvidljivi dogodki, katere smo s skupnim prizadevanjem, trudom in zaupanjem uspešno premagali. Za kar se vam iskreno zahvaljujem.

Ob zaključku koledarskega leta se spomnimo tudi vseh lepih trenutkov, skupnih druženj, novih srečanj in spoznaj, ki so v nas budila ljubezen in radost. Ohranimo to veselje v sebi tudi v teh prazničnih dneh, ko praznujemo kar tri praznike in sicer božič, dan samostojnosti in enotnosti ter novo leto.

26. decembra praznujemo dan samostojnosti in enotnosti, ko smo Slovenci pred 30-leti s plebiscitom izvolili svojo državo. Bodimo ponosni na to, da smo Slovenci in da živimo v svoji državi Sloveniji.

Doživimo svojo domovino na tak način, kot je zapisal pesnik Tone Pavček: » Slovenija je lepa. Meni najlepša. Greš po dolinah, hodiš po gričih, vzpneš se na gore, spustiš k obali, pogledaš na vse štiri strani neba in vidiš – vsepovsod razkošje lepega, od vsepovsod odmeva, kliče, vpije: Lepa je moja dežela.« Drage učenke in učenci, tako kot smo ponosni na svojo šolo Olgico bodimo ponosni na svojo domovino, zato z veseljem izobesimo slovensko zastavo.

Ob praznovanju božiča in novega leta vam želim prijetno, veselo družinsko praznovanje, v prihodnjem letu pa zdravja in dobrega počutja, mnogo prijateljev, delovnega elana ter uspehov v šoli in izven nje.

V teh prazničnih dneh vam želim in vas vabim,  da poskrbite zase, za svojo varnost in da ne uporabljate raznih pirotehničnih sredstev. Pazite nase in na druge.

V upanju, da se čimprej snidemo v šoli, vam želim lepe, vesele praznične dni in ostanite zdravi.

Helena Ocvirk, ravnateljica

(Skupno 300 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost