Športni dan “Vsak korak šteje”

V sredo, 7. aprila 2021, smo imeli učenci od 4. do 9. razreda športni dan, ki smo ga poimenovali Vsak korak šteje.

Ker je športni dan potekal na daljavo, smo se učenci zjutraj ob 8.20 najprej preko video srečanja srečali razredničarkami oz. razredniki, ki so nam dali podrobnejša navodila.

Dobili smo 5 nalog: odriv z levo nogo, odriv z desno nogo, držanje deske, trebušnjaki in hoja. Pri odrivih smo merili dolžino v stopalih, pri držanju deske smo merili čas, pri trebušnjakih smo merili število opravljenih trebušnjakov v eni minuti, pri hoji pa smo šteli korake.

Da pa bi bil športni dan še nekoliko zanimivejši, smo se odločili, da izvedemo medrazredno tekmovanje. Ker smo hoteli doseči čim boljše rezultate, smo se nalog lotili s toliko večjo vnemo. Naloge so bile zelo zabavne in športni dan je minil kot bi mignil. Ob koncu športnega dne smo svoje rezultate vpisali v razpredelnico, ki so jo z nami delili razredniki.

Po pregledu rezultatov smo ugotovili, da so ZMAGOVALCI:

2. VIO učenke in učenci 5. b,

3. VIO učenke in učenci 7. b.

Čestitke zmagovalcem, kot tudi vsem drugim sodelujočim učenkam in učencem!

V nalogi zbiranja korakov se je učencem pridružila tudi skupina učiteljev, ki je v povprečnem številu zbranih korakov zasedla končno 6. mesto. V zbiranju korakov so jih premagali še učenci 5. b, 7. a, 7. b, 8. b in 9. a.

Kot zanimivost lahko še dodamo, da nam je vsem skupaj uspelo zbrati 2.333.633 korakov!

Zapisala: Tiana Mlakar, 6. b

Deli / Share …
(Skupno 407 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost