Šola v naravi za tretješolce

V ponedeljek, 14. novembra 2022, smo se tretješolci odpravili v šolo v naravi. Že dopoldne smo varno prispeli v CŠOD Murska Sobota. Najprej smo se namestili v sobe, se okrepčali s kosilom, nato pa smo se odpeljali z učitelji plavanja na bazen v Radencih. Vsi smo uspešno prestali testiranje plavanja. Malo utrujeni smo se vrnili v dom, kjer nas je čakala večerja.
Po večerji smo opravili sprehod po mestu in  še malo klepetali v sobah za lahko noč, jutri pa novim plavalnim dogodivščinam naproti.

Lepe pozdrave vam pošiljamo tretješolci z učiteljicami Sanjo, Alenko in Matejo


4. dan

Plavalna šola se bliža h koncu. Uživali smo v plavalnih uspehih in raziskovali vodne površine Zdravilišča Radenci. Popoldan smo v čudovitem grajskem parku v Murski Soboti ustvarjali umetnine iz naravnih materialov.

Dan smo zaključili s prireditvijo “Pokaži, kaj znaš”, kjer smo odkrivali nove talente tretješolcev.
Skupaj smo se še poveselili in zaplesali.
Po vseh današnjih aktivnostih smo pripravili svoje kovčke za vrnitev domov na Ptuj.


3. dan

Tretji dan plavalne šole je za nami. Vsi smo že plavalci. Nekateri zelo hitro napredujemo in prehajamo v zahtevnejše skupine. Naš urnik je zelo natrpan s športnimi aktivnostmi, zato skrbimo za zdravo prehrano. Danes popoldan smo se postavili v vlogo “master šefov” in pripravili tradicionalne prekmurske “perece”.

Lepe pozdrave vam pošiljamo tretješolci z učiteljicami Sanjo, Alenko in Matejo


2. dan

V plavanju zelo hitro napredujemo. V popoldanskem času smo bili zelo aktivni. Spoznali smo prekmurske ljudske plese in ker smo imeli še veliko energije, smo prosti čas do večerje preživeli na športnem igrišču.

Lepe pozdrave vam pošiljamo tretješolci z učiteljicami Sanjo, Alenko in Matejo


Utrinki – 1 . dan

(Skupno 1.236 obiskov, današnjih obiskov 2)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost