Tretješolci na ‘Pozdravu pomladi’ s Šolo zdravja

V torek, 4. aprila 2023, so se učenci 3. b razreda na povabilo Šole zdravja udeležili dogodka »Pozdrav pomladi«, na katerem so se skupaj s člani društva razgibali. Iz šole so se z učiteljico Sanjo Žarković Preac ob 8.45 odpravili proti Panorami, kjer so jih že čakali člani društva v svojih značilnih oranžnih oblačilih.  

Učenci so se povabila zelo razveselili, zato so se z navdušenjem lotili telovadbe. Ob razgibavanju so s člani tudi prijazno poklepetali. Telovadba je tako učencem kot članom društva prijala, kljub temu da je bilo vreme precej vetrovno in hladno. Zaradi močnejšega vetra so se umaknili v zavetrje in z vadbo nadaljevali. Ker so udeleženci pričakovali napovedano slabo vreme, so se temu primerno oblekli, tako da jih vreme ni zaustavilo. V prijetni družbi so se nadihali svežega zraka, se dodobra razgibali in sprostili. Člani društva so jih ob koncu druženja razveselili z bonboni za dodatno energijo.    

Učenci so se ob 9.45 zadovoljni vrnili v šolo, kjer so si privoščili zasluženo malico, potem pa s pozitivno energijo, ki so jo nabrali s telovadbo, nadaljevali s poukom.   

Zapisala: Eva Ritonja, 8. b

 

(Skupno 117 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost