Šola v naravi

2016_09_08_SVN4_naslovna

Tudi današnji dan je bil nekaj posebnega. Raziskovali smo vodo, veslali, obiskali Liznjekovo domačijo, si ogledali naravni rezervat Zelenci. Čaka nas še zabavni večer na katerem bomo pokazali svoje talente.

Lep pozdrav od petošolcev!


 

3. dan

2016_09_07_SVN3_naslovna

Naša pustolovščina, Lov na Kosobrina, je danes dosegla vrhunec. Spopadali smo se z orientacijo, se navajali na samostojnost, skupinsko delo in se na koncu veselili uspeha.

Popoldan smo preživeli ločeno, in sicer 5.a v Liznjekovi domačiji, 5. b pa na veslanju po jezeru Jasna.

Lep pozdrav!


2. dan
2016_09_06_SVN2_naslovna
Danes smo se nekateri prvič odpravili v sredogorje. Bilo je krasno hoditi po Karavankah in hkrati na drugi strani občudovati naše Julijce.
Popoldan nam vreme ni bilo naklonjeno, a nas je naša iznajdljivost  popeljala na bazen. Uživali smo v plavanju, vodnih igrah in na toboganu, zaključili pa smo z vodnimi plesnimi točkami. Večer smo popestrili s kvizom.
Lepo vas pozdravljamo iz Kranjske Gore!

 

1. dan

2016_09_05_SVN1_naslovna

Juuuuuuuuuuuupiiiiiiii! Dva dni pouka in…… že smo odpotovali… 5. a in 5. b v Kranjsko Goro. Tukaj so nas pričakali prijazni učitelji in krasno vreme. Po kosilu smo se spopadli z nordijsko hojo in podali na potep po Triglavskem narodnem parku. S shemo šolskega sadja in zelenjave smo poskrbeli za zadosten vnos vitaminov in mineralov.  Po večerji se bomo odpravili še na nočni pohod po Kranjski Gori.

Lepe pozdrave iz Krajnske Gore vam pošiljajo petošolci z razredničarkama Simono Jakomini in Darjo Brlek!

(Skupno 115 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost