Številne delavnice ob tednu otroka na Olgici

Tudi letos smo se lahko učenci naše Olgice udeležili vrste različnih dejavnosti v sklopu tedna otroka, ki je potekal od ponedeljka, 2. oktobra, do petka, 6. oktobra 2017.

Naši najmlajši učenci so se lahko v okviru podaljšanega bivanja pod mentorstvom svojih učiteljic in učitelja udeležili najrazličnejših zanimivih dejavnosti. Preizkusili so se lahko v izdelovanju živali iz listja, risanju obrazov razpoloženja in izdelovanju lepljenk iz naravnih materialov. Svojo domišljijo so lahko uporabili tudi pri risanju in izdelavi vozil prihodnosti. Dobro so se razgibali v štafetnih igrah, badmintonu, nogometu in pri drugih igrah na prostem. Udeležili so se lahko tudi pravljičnih uric, ki jih je za njih pripravila naša knjižničarka.

Učenci od 5. do 9. razreda so se prav tako udeležili različnih dejavnosti, ki so potekale po pouku. Delavnica izdelave modnih pričesk, ki jo je izvedla ga. Tanja Simonič, frizerka iz frizerskega salona Taja, je privabila predvsem deklice, a tudi enega dečka, ki so se lahko nato tudi sami preizkusili v izdelavi najrazličnejših modnih pričesk. Zelo obiskana je bila tudi delavnica na kateri so učenci pod mentorstvom ge. Mateje Simonič pripravljali brezalkoholne party koktajle. Še posebej veseli so bili, ko so lahko ob koncu delavnice le-te popili. Tudi na košarkarskem turnirju trojk je bilo obilo športne tekmovalnosti, predvsem pa dobre volje.

Po koncu tedna otroka lahko zaključimo, da so bile vse delavnice izjemno zabavne in da bi si podobnih dejavnosti želeli še več.

 

Zapisal učenec IP-TISK: Jure Luka Kramberger 7. b

(Skupno 176 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost