Druženje z babicami in dedki ob svetovnem dnevu hoje

Dan pred svetovnim dnevom hoje, ki ga obeležujemo vsako leto 15. oktobra, smo se nekateri učenci naše šole v okviru projekta Zdrav življenjski slog in Popestrimo šolo družili z babicami in dedki.

Naše jesensko obarvano druženje se je pričelo v soboto zjutraj pred šolo, kjer sta nas veselo pozdravili učiteljici Mateja Simonič in Tjaša Zajšek. Nato smo se odpravili proti arheološkem parku Panorama in razgibali svoje mišice s pohodom po tem hribu sredi mesta, ki nam je ponudil čudovit razgled na naš Ptuj. Naša naslednja točka je bilo igrišče na Vičavi, in sicer ob Domu krajanov Olge Meglič, kjer se je naše druženje nadaljevalo ob številnih športnih igrah.

Na svoj račun so prišle tudi naše borbončice, saj smo se posladkali z odličnimi pečenimi kostanji in s slastnim pecivom, za katerega so poskrbele naše pridne babice. Vodo, banane in nekaj prigrizkov so nam prijazno ponudili tudi v četrtni skupnosti Panorama.

Prijetno druženje je ob toplih jesenskih sončnih žarkih hitro minilo in želimo si, da bi takšna srečanja še večkrat ponovili.

Zapisali učenki IP-TISK: Sara Gmajner Primc, 9. b, Zarja Malovič, 8. a

(Skupno 129 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost