Obvestilo o vračanju učencev od 4. do 9. razreda v šolo

Spoštovani starši učencev in učenk od 4. do 9. razreda!

Ponedeljek, 22. februar 2021, je dan, ki smo ga vsi težko pričakovali saj se ponovno vsi učenci in učenke od 1. do 9. razreda vračajo v šolo. Pouk bo potekal po urniku nekoliko prilagojeno pod posebnimi pogoji, ki jih je predpisal NIJZ in ob upoštevanju navodil MIZŠ ter priporočil ZRSŠ. Vrnitve učencev in učenk se vsi vselimo in smo se nanj tudi temeljito pripravili.

Ob tem se vam v imenu vseh strokovnih delavcev šole iskreno zahvaljujem za vso vašo podporo, pomoč, trud in sodelovanje pri izobraževanju vaših otrok, naših učencev, na daljavo.

Skupaj nam je uspelo ohraniti učno kondicijo učencev in učenk in vztrajati do ponovnega všolanja, ko bodo učenci znova sedli v šolske klopi.

Želimo si, da bi bivanje vaših otrok v šoli bilo prijetno in varno. Za to se bomo potrudili po svojih najboljših močeh, vas pa prosimo za sodelovanje in razumevanje.

Glede na to, da je virus še vedno prisoten, in da onemogočimo njegovo širjenje, vas vljudno prosimo, da se že doma pogovorite s svojimi otroki o pomembnih higienskih priporočilih za preprečevanje širjenja okužbe s SARS-Cov-2 (pravilno nošenje maske, ohranjanje razdalje, higiena kašlja, umivanje rok, …). To bomo vsakodnevno počeli tudi mi v šoli.

Vse podrobnejše informacije o organizaciji in poteku vzgojno-izobraževalnega dela boste prejeli preko e-Asistenta ali elektronske pošte.

Veselimo se ponovnega snidenja z našimi učenci in učenkami – Olgičarji.

Lep pozdrav,

Helena Ocvirk, ravnateljica

(Skupno 178 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost