Podelitev naziva “Junaki našega časa”

Tudi v letošnjem šolskem letu smo se Olgičarji kljub neštetim omejitvam vključili v prostovoljske akcije. Zbirali smo hrano za zapuščene živali, donirali rabljena očala za otroke iz držav v razvoju, se priključili prostovoljskima akcijama Slovenske filantropije »Dan za spremembe« (Dobro za ljudi in planet, Premagajmo osamljenost), pisali pisma starostnikom, zbirali star papir in karton ter sodelovali v čistilni akciji.

Slovenska filantropija nam je v Nacionalnem tednu prostovoljstva (17.–23. 5. 2021) podelila naziv Junaki našega časa in se nam zahvalila za vsa dobra dela, ki smo jih kljub neštetim omejitvam naredili na področju promocije prostovoljstva in spodbujanja solidarnosti med učenci. Žal letos zaradi nastale situacije ne morejo izpeljati prireditve pod naslovom Slovesni dan prostovoljstva, zato bomo v šoli podelili priznanja, se zahvalili učencem in mentorjem ter skupaj izobesili zastavo Junaki našega časa. Iskrene čestitke vsem prostovoljcem!

Seznam vseh Junakov našega časa si lahko ogledate na spletni strani: https://www.prostovoljstvo.org/natecaj/junaki-nasega-casa-2021

Mateja Simonič, koordinatorica

Deli / Share …
(Skupno 419 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost