Dostop do šole v času sanacije ostrešja

Spoštovani starši in učenci!

V času izvajanja sanacijskih del ostrešja šole bo začasno spremenjen dostop do šole. Od 1. 9. 2021 bo glavni vhod v šolo iz Dravske ulice, iz strani šolskega igrišča (vhod pri mali telovadnici), prav tako pa bo možen vhod v šolo iz Prešernove ulice 29 (Galerija mesta Ptuj oz. pri veliki telovadnici). V ta namen bo za varno prečkanje cestišča na Prešernovi ulici začasno zarisana talna označba prehoda za pešce.

Kolesarji bodo imeli dostop do šolskega vhoda le iz Prešernove ulice 29, kjer bodo postavljena stojala za kolesa. Posebno pozornost naj imajo kolesarji, ki prihajajo iz smeri Vičava – Muzejski trg, saj bodo morali pri knjižnici, pred prehodom za pešce, sestopiti s kolesa ter ga potiskati do Prešernove 29, kjer bodo lahko parkirali svoje kolo.

Starše, ki z avtomobilom pripeljete svoje otroke iz smeri Vičava – Muzejski trg, prosimo, da zaradi boljše frekvence prometa odložite svoje otroke na parkirišču na Dravski ulici (bivši Koteks).

V prvih dneh novega šolskega leta bodo prostovoljci ZŠAM z usmerjanjem učencev poskrbeli za varen ter lažji vstop v šolo. Starše prosimo, da se pred začetkom šolskega leta z učenci pogovorite o varnem ravnanju v prometu.

Hvala za sodelovanje ter varen in lep začetek novega šolskega leta.

Helena Ocvirk, ravnateljica

(Skupno 174 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost