Medobčinsko tekmovanje v košarki za starejše učence

V četrtek, 20. oktobra 2022, je na Olgici potekalo predtekmovanje medobčinskega tekmovanja v košarki za starejše dečke.

Prvo tekmo so naši fantje odigrali z OŠ Mladika. Celotno igro so Olgičarji vodili in na koncu zmagali z razliko 12 točk in s končnim rezultatom 38:26.

V drugi tekmi sta se pomerili OŠ Mladika in OŠ Kidričevo. V tem boju so se bolje izkazali fantje iz OŠ Mladika in si z tem pridobili zmago z rezultatom 36:24.

Tretjo tekmo so naši Olgičarji odigrali z OŠ Kidričevo. Razlike v točkah so bile skozi tekmo zelo majhne, a je bila sreča na strani OŠ Kidričevo, saj so naše fante premagali z razliko zgolj 3 točk. Končen rezultat je bil 28:31.

Fantje so obe tekmi odigrali sproščeno in z veliko pozitive in se uvrstili v finale medobčinskega tekmovanja, ki je potekalo v sredo, 26. oktobra 2022, na OŠ Ljudski vrt.

V finalu je bila naša ekipa zaradi odsotnosti nekaterih naših igralcev precej okrnjena. Naši fantje so se najprej pomerili z OŠ Majšperk in zgubili 23:34.

V tekmi za 3. mesto so se pomerili z OŠ Mladika za 3. mesto, a jim na žalost tudi tokrat ni uspelo, tako da so tekmovanje zaključili na 4. mestu.

Kljub temu, da jim ni uspelo doseči rezultata, ki so si ga želeli, iskreno čestitamo našim fantom!

 

Zapisali učenki IP-TISK: Zoja Čebulj in Lea Krajnc, 8. a

(Skupno 374 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost