Ogled angleške predstave na Gimnaziji Ptuj

V sredo, 12. aprila 2023, smo se nas je 30 učencev, ki imamo izdelan individualiziran program za nadarjene pri angleščini ter tisti, ki smo se še posebej izkazali na tekmovanjih iz znanja angleščine, nekaj pred 10. uro odpravili v Gimnazijo Ptuj.  

Tam  smo si ogledali predstavo v angleščini z naslovom Profoundly Classical Cinderella” v izvedbi glasbeno gledališke skupine Angles, ki jo sestavljajo dijakinje in dijaki  Gimnazije Ptuj. Predstava se je začela ob 10.10. Najprej nam je mentorica Aleksandra Pal izrekla dobrodošlico in nam zaželela prijeten ogled predstave, v kateri je nastopalo tudi kar nekaj bivših učencev naše šole.  

Predstava je bila zelo dobra, saj so zgodbo Pepelke domiselno priredili in ustvarili nekaj svojega. Dijaki so skupaj z mentoricama Aleksandro Pal in Romano Zelenjak v predstavo vložili veliko časa in truda, kar smo lahko gledalci takoj opazili. Velike pohvale vsem nastopajočim in drugim, ki so pripomogli k nastanku odlične predstave. Olgičarji si jih zmeraj z veseljem ogledamo. 

Zapisala : Maja Magdič, 8. a 

(Skupno 200 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost