Zimski športni dan

2016_02_15_sportni_dan_naslovnaV ponedeljek, 15. februarja 2016, smo imeli učenci od 6. do 9. razreda zimski športni dan. Izbirali smo lahko med tremi različnimi vsebinami, in sicer drsanjem, smučanjem in pohodom.

Učenci, ki smo se odločili za smučanje, smo se dobili ob 7.30 na parkirišču pod gradom, od koder smo se z avtobusom odpeljali proti Rogli. Kljub deževnemu vremenu smo z veseljem stopili na sneg in se pognali po snežnih strminah.  Čas je zelo hitro minil in okrog 13. ure smo se že morali odpraviti nazaj proti domu.

Učenci, ki so se odločili za drsanje, so se zbrali v šoli ob 8. 20. Na parkirišču pod gradom sta nanje že čakala dva avtobusa, ki sta jih zapeljala v Ledno dvorano Maribor. Tam so lahko na drsališču uživali vse do 11.30, nato pa se okrog 12. ure odpravili nazaj proti Ptuju.

Našim pohodnikom je tokrat načrte nekoliko prekrižalo zelo muhasto vreme, tako da so morali del športnega dne preživeti ob ogledu filma, drug del pa ob igranju športnih iger v šolski telovadnici. Kljub temu so se imeli zelo lepo.

Zapisal šolski novinar: Nino Kekec, 7. b

 

(Skupno 284 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost