GO-CAR-GO; Bo, kar bo

Go-Car-GO-logotip_300x200


Aktivnosti GO-CAR-GO 2016-17

V sredo, 12.10.2016, je potekalo mednarodno srečanje ekstramobilov na 1. osnovni šoli Čakovec. Udeležila se ga je tudi naša ekipa z ekstramobilom: “Nutella car”. Ekipa, ki smo jo sestavljali: Jaka Pšajd, Bor Žarkovič Preac, Neja Veit, Nika Fridauer in Anej Podgorelec, smo se na pot podali ob 7.30 uri zjutraj in okoli 8.45 ure prispeli v Čakovec. Tam je najprej sledilo ogrevanje (poiskusne vožnje) in nato še pravo tekmovanje. Tekmovanje se je odvijalo v dveh disciplinah in sicer v slalomu in v vožnji po klancu navzdol z metom žoge na tarčo.
Prav tako smo imeli priložnost preizkusiti vid v primeru vinjenega stanja, s posebnimi očali, ki nam jih je nadela hrvaška policija. Svoje znanje smo preizkušali še v prvi pomoči, saj so imeli reševalci simulator defibriliranja človeka.
Srečanje je bilo ekipi v veliko veselje, nekateri izmed nas so tudi spoznali nove prijatelje. Po končani tekmovalni preizkušnji je sledil vodeni ogled mesta Čakovec, na katerem smo si ogledali grad, in samo mestno jedro. Po končanem ogledu, smo se napotili domov.
Skupaj smo preživeli čudovit dan, poln novih izkušenj in lepih doživetij.

 


7. SREČANJE GO-CAR-GO 

18. maja 2016, s pričetkom ob 8.30 uri v
Šolskem centru Ptuj, Volkmerjeva cesta 19.

Vabilo, merila in napotki za 2016!


2014/15

(Skupno 518 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost