Športno druženje s starši

V petek, 9. junija 2017, smo imeli vsi učenci naše šole športni dan, ki pa je bil tokrat nekoliko drugačen. V šoli smo se zbrali zgodaj popoldne, nato pa smo se v treh skupinah peš odpravili proti Spuhlji. Prvi so se na pot podali naši najmlajši, to so učenci od 1. do 3. razreda. Tem so sledili učenci od 4. do 6. razreda, zadnji pa smo se odpravili mi – učenci od 7. do 9. razreda. Pot nas je vodila ob Dravi mimo Rance in čeprav je bila dokaj dolga, je hitro minila. Ko smo prispeli v športni park v Spuhlji, kjer so se nam pridružili tudi nekateri starši, smo se lahko udeležili različnih športnih dejavnosti.

Naši najmlajši so se zelo zabavali v različnih športnih igrah, ki so jih za njih pripravile učiteljice od 1. do 3. razreda. Da je bilo še bolj veselo, so se jim kasneje pridružili tudi nekateri starši. Starejši učenci smo se pomerili v različnih športih z žogo, kot so med dvema ognjema, mali nogomet, košarka in odbojka na mivki ter v metanju frizbija. Preizkusili smo se lahko tudi na plezalni steni, ki so jo postavili gostje iz plezalnega kluba ter v plesnih delavnicah, ki so jih vodile plesalke iz plesne šole Mambo. Starejši učenci smo se s starši pomerili v odbojki na mivki.

Lakoto smo potešili z malico, ki je bila kot na pikniku, saj smo se pogostili s čevapčiči, klobasicami in ražnjiči ter svežo zelenjavo. Veliko športnih dejavnosti, vroče sonce in dobra volja sta poskrbeli, da je to športno druženje, ki je letos zamenjalo zaključno prireditev, odlično uspelo. Izmučeni smo se nato, nekateri peš nekateri s starši, odpravili domov.

 

Zapisala šolska novinarka: Sanja Kopše, 8. b

(Skupno 121 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost