Koprivnica (30.5.2014)


Na obisku v Koprivnici

V petek, 30. maja 2014, smo se na povabilo naše pobratene šole Đuro Ester v Koprivnici na Hrvaškem udeležili proslave ob njihovem 55. dnevu šole, kjer se je tudi naša šola predstavila z dvema točkama.

 

V Koprivnico smo se odpravili ob 8. uri, in sicer učenki Kaja Rutar, 6. b, in Tajda Ljubec, 8. b, ter ga. ravnateljica, g. pomočnik ravnateljice, ga. Lea Kralj in ga. Brigita Krajnc ter g. Dejan Majcen. Ko smo prispeli, nas je lepo sprejela njihova ravnateljica – ga. Sanja Prelogović. Pospremila nas je do svoje pisarne, kjer so nas pogostili, nato pa smo se skupaj fotografirali. Nato smo odšli v dvorano, kjer je potekala prireditev ob dnevu šole. Nastopili sva tudi dve učenki z Olgice. Tajda je nastopila z baletno točko, jaz pa sem ob
glasbeni spremljavi učitelja Dejana skupaj z njim zapela našo himno Olgice. Po prireditvi smo dobili veliko pohval, tudi od naše ge. ravnateljice, ki je bila še posebej lepa. Po prireditvi smo šli v jedilnico, kjer smo jedli kosilo. Sledila je slastna torta ob 55. letu šole. Ob koncu smo tudi dobili darila, ki so zelo lepa. Polnih novih doživetij in lepih občutkov smo se odpravili proti domu.

Zapisala: Kaja Rutar, 6. b

{gallery}galerija_13_14/2014_05_30_Koprivnica{/gallery}

(Skupno 154 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost