Zlato priznanje iz angleščine

Na državnem tekmovanju iz angleščine za učence 7. razreda so se naši učenci znova odlično odrezali, saj so Evelin Krajnc, Valentina Esih in Špela Hrnčič, 7. b, prejele zlato priznanje. Uspeh so dopolnili Anej Podgorelec, Timi Valenčič, Tilen Vogrinec, Jure Kekec, 7. b, ter Neja Veit, Tilen Rajh, Jana Sever in Nika Fridauer, 7. a, ki so prejeli srebrno priznanje.

Na državno tekmovanje je lahko vsaka šola prijavila največ tri najboljše prispevke s šolskega tekmovanja, ki so dosegli vsaj 80 % možnih točk. Učenci so morali (v skupinah od 2 do 5 članov) izdelati prispevek v spletni aplikaciji Voicethread, in sicer na temo Let Me Tell You a Story.

Izdelke je ocenila državna tekmovalna komisija, ki je med 107 prispevki iz vseh slovenskih šol, ki so se uvrstili na državno tekmovanje, izbrala najboljše.

Anej Podgorelec, Timi Valenčič, Tilen Vogrinec, Jure Kekec, 7. b, ter Neja Veit, Tilen Rajh, Jana Sever in Nika Fridauer,  7. a, so sestavljali dve od triindvajsetih skupin, ki so dosegle vsaj 80 % vseh možnih točk in prejele srebrno priznanje.

Evelin Krajnc, Valentina Esih in Špela Hrnčič, 7. b, so se po številu doseženih točk uvrstile na prvo mesto in tako predstavljale eno od petih skupin, ki so dosegle vsaj 94 % vseh možnih točk in prejele zlato priznanje.

Njihove izdelke si lahko ogledate na spodnjih povezavah:

Zlato priznanje: Evelin Krajnc, Valentina Esih in Špela Hrnčič (7. b) – A Story of Troye Sivan (https://voicethread.com/new/share/6576978/)

Srebrno priznanje: Anej Podgorelec, Timi Valenčič, Tilen Vogrinec, Jure Kekec (7. b) – A Story About a Donkey And a Farmer (https://voicethread.com/new/share/6575893/)

Srebrno priznanje: Neja Veit, Tilen Rajh, Jana Sever in Nika Fridauer (7. a) – Ghost Story (https://voicethread.com/new/share/6571900/)

 Dobitnice zlatega priznanja iz angleščinePrejemnice zlatega priznanja (z leve): Evelin Krajnc, Valentina Esih in Špela Hrnčič, 7. b

 Vsem trem skupinam iskrene čestitke za odlične dosežke!

 

Zapisala mentorja: Vojko Jurgec in Ksenija Kovačič Žižek

 

 

 

 

(Skupno 350 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost