ŠOLSKI SKLAD

Prošnja za sofinanciranje dejavnosti in potreb iz Šolskega sklada

Spoštovani!

Na naši šoli smo v šolskem letu 2013/2014 ustanovili Šolski sklad, ki na podlagi svojega pravilnika pridobiva sredstva iz prispevkov staršev, občanov, donacij, zbiralnih akcij in iz drugih virov.

Namen sklada je financiranje dejavnosti in potreb šole, ki niso sestavina izobraževalnega programa, pomoč socialno šibkim učencem, raziskovalne dejavnosti na šoli in zvišanje standarda pouka in nakup nadstandardne opreme. Delovali bomo tudi na področju pomoči družinam, ki ne zmorejo plačila zneskov za udeležbo otrok v različnih šolah v naravi, taborih in dnevih dejavnosti. O vseh načrtovanih dejavnostih sklada in porabi sredstev iz njegovega računa bomo starše sproti seznanjali.

Na vaše podjetje se obračamo s prošnjo za finančno obliko pomoči donatorstva, s katero bomo lahko svoje poslanstvo in cilje kar najlažje uresničevali. Finančna sredstva se zbirajo na TRR št.: SI56 0129-6603-0676-369 sklic SI00 01.

Zavedamo se, da so trenutne razmere na ekonomskem trgu težke in negotove, zato bomo za vsak prispevek in ugodno rešeno prošnjo še posebej hvaležni.

 

V imenu učencev šole in njihovih staršev se Vam najlepše zahvaljujemo za prispevek in Vas lepo pozdravljamo!

 

 

Darko Zupanc, predsednik  Šolskega sklada                                    Helena Ocvirk, ravnateljica

(Skupno 82 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost