5 razred v CID (14.3.2014)


Bodi umetnik ”Igraj se z mano” (14. 3. 2014)

V petek, 14. 3. 2014, smo se z učiteljicama Natalijo Krajnc in Leonido Kralj odpravili v Center interesnih dejavnosti (CID). Tam smo si ogledali predstavo klovna Jaka, zabavala pa sta nas tudi brata Malek. Nato smo si izdelali priponke ter razstavili slike mednarodne potujoče likovne razstave. 

 

Igrali smo se tudi z baloni, ki so nam jih izdelali klovni. Imeli smo tudi igrače za preizkušanje naših spretnosti.

 Družbo so nam delali otroci s posebnimi potrebami. Z njimi smo se dobro razumeli. Nato smo odšli v šolo, kjer smo strnili vtise tega dne.

Andrej Majnik in Vid Kozel, 5. a

 

V petek, 14. 3. 2014, sva učiteljici z učenci 5. a razreda sodelovali na kulturnem dogodku ob otvoritvi potujoče likovne razstave v CID-u na Ptuju. Ob mednarodnem festivalskem letu Igraj se z mano sta Center Janeza Levca in Društvo za kulturno inkluzijo pripravila potujočo razstavo likovnih del učencev s posebnimi potrebami. Ker je njihov namen vključevanje otrok s posebnimi potrebami v širšo družbo, so se nam na tem dogodku pridružili učenci osnovne šole s prilagojenim programom. Tako so si učenci 5. a razreda in učenci osnovne šole s prilagojenim programom skupaj ogledali predstavo klovna Jaka, s skupnimi močmi postavili in odprli mednarodno potujočo likovno razstavo in se družili na ustvarjalni delavnici. Nekaj utrinkov tega dne si lahko pogledate na priloženih fotografijah.

Učiteljici Natalija Krajnc in Lea Kralj

{gallery}galerija_13_14/2014_03_14_CID{/gallery}

 

 

(Skupno 127 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost