Otroci pojejo slovenske pesmi

DSC_0024

Zadaj (od leve): Nina Fridl, Naja Fridl, manjka Kaja Rutar

 Spredaj (od leve): Neja Gajzer, Emma Sartor, Zaja Postružnik

V četrtek, 22.oktobra 2015, je v športni dvorani OŠ Ljudski vrt potekala prireditev Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo. Za razliko od preteklega leta, so tokrat na skupni prireditvi nastopili predstavniki vseh ptujskih šol, in sicer po trije iz kategorije 1. do 5. razred in trije iz kategorije 6. do 9. razred.  Našo šolo so v kategoriji od 1. do 5. razreda zastopale Zaja Postružnik, 2. b, Emma Sartor, 3. a, in Neja Gajzer, 3. b.

Zaja se je predstavila s pesmijo Nine Pušlar – Ta svet ne zna živet, Emma je zapela Alyino Mojo pesem, Neja pa nam je zapela pesem Poišči me srečno, ki jo sicer prepeva zmagovalka slovenskega X-factorja Demetra Malalan. Vsa tri dekleta so odpela odlično, a v polfinale se je lahko na žalost uvrstila le ena. To je uspelo Emmi.

V kategoriji od 6. do 9. razreda so nas zastopale Naja Fridl, 6. a, Kaja Rutar 8. b, in Nina Fridl, 9. b. Naja je zapela pesem Zbudi se, s katero nas je na izboru za pesem Evrovizije leta 1997 zastopala Tanja Ribič, Kaja Svet je tvoj, ki jo prepeva Nina Pušlar, Nina pa nam je zapela Med iskrenimi ljudmi Majde Sepe. Tudi one so bile vse tri naravnost fantastične, a se je v polfinale lahko uvrstila le ena in to je Naja.

Na naše učenke smo zelo ponosni in jim želimo veliko uspeha v polfinalu.

Zapisala šolska novinarka: Tjaša Cebek, 9. b

DSC_0023

Naja Fridl, 6. b

DSC_0008

Nina Fridl, 9. b

DSC_0005

Zaja Postružnik, 2. b


DSC_0012

Emma Sartor, 3. a


DSC_0013

Neja Gajzer, 3. b

(Skupno 855 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost