Bozicni bazar (11.12.2012)


BOŽIČNO-NOVOLETNI PROGRAM Z BAZARJEM NA OLGICI

11. 12. 2012 se je v šolskem prireditvenem prostoru odvijal že tradicionalni božično-novoletni bazar s čudovitim programom.

Učenci dramskega krožka pod mentorstvom Simone Truntič in Alenke Kandrič, so na hudomušen način predstavili igrico ŽIGA, KISLA KUMARICA. Žiga, postane zelo siten, če se stvari ne odvijajo po njegovi volji. Drži se tako kislo, da tudi svojim bližnjim pokvari razpoloženje. Edina, ki je navdušena nad njegovo tečnobo, je čaribaba Jurka, ki ima z njim poseben, nadvse nenavaden namen. Žiga si z vsemi močmi prizadeva, da ga ne bi uresničila.

Da je bila prireditev še bolj očarljiva, so poskrbele tudi božične plesalke plesne skupine Avše, pod vodstvom Natalije Krajnc in seveda vsi naši pevci cici, otroškega in mladinskega zbora. Ob spremljavi godal, na katere so ob petju zborov zaigrali še naši mali virtuozi, pa je nastalo v dvorani pravo koncertno vzdušje, za kar je skupaj z učenci poskrbela Marija Feguš Friedl, tonsko in tehnično nasploh pa Darko Zupanc in Peter Majcen.

Po končani prireditvi so si lahko obiskovalci na stojnicah božično-novoletnega bazarja izbrali izdelek ali več zase in z denarnim prispevkom omogočili sredstva, ki jih bomo namenili učencem za plačilo dodatnih dejavnosti na šoli. Božični bazar je nastajal pod okriljem učiteljice Vide Lačen in Leonide Kralj, v številnih delavnicah pa so ustvarjali vsi učenci in učitelji šole.

Z božičnim programom smo se predstavili tudi 18. 12. 2012 pred Mestno hišo Ptuj v Ptujski pravljici, ki v teh decembrskih dneh nastaja s sodelovanjem ptujskih osnovnih šol, vrtcev, glasbenih šol in številnih drugih organizacij.

Alenka Kandrič

{gallery}galerija_12_13/2012_12_11_Bozicni_bazar{/gallery}

(Skupno 64 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost