Zlato priznanje iz angleščine (20.3.2014)


Zlato priznanje iz angleščine

Na državnem tekmovanju iz angleščine za učence 7. razreda so se naši učenci odlično odrezali, saj so Ina Gajzer, Nina Fridl in Nika Šoštarič, 7. b, prejele zlato priznanje. Uspeh so dopolnili Matija Mršek, Rene Kloar in Žiga Godicelj, 7. b, s srebrnim priznanjem in Daša Stanka Mogu in Eva Podgorelec, 7. a, z bronastim priznanjem.

Na državno tekmovanje je lahko vsaka šola prijavila največ tri najboljše prispevke s šolskega tekmovanja, ki so dosegli vsaj 80 % možnih točk. Učenci so morali (v skupinah od 2 do 5 članov) izdelati prispevek v spletni aplikaciji Voicethread, in sicer na temo These are my favourite …

Izdelke je ocenila tekmovalna komisija, ki je med 98 prispevki iz vseh slovenskih šol, ki so se uvrstili na državno tekmovanje, izbrala najboljše.

Enaintrideset prispevkov je doseglo bronasto priznanje, za katerega je bilo potrebnih najmanj 70 % vseh možnih točk. Eno od teh sta prejeli Eva Podgorelec in Daša Stanka Mogu iz 7. a. 

Matija Mršek, Rene Kloar in Žiga Godicelj, 7. b, so bili ena od šestnajstih skupin, ki so dosegle vsaj 80 % vseh možnih točk in prejele srebrno priznanje.

Med sedem najboljših pa so se uvrstile Ina Gajzer, Nina Fridl in Nika Šoštarič, 7. b, ki so dosegle vsaj 90 % vseh možnih točk in tako prejele zlato priznanje.

 

Njihove izdelke si lahko ogledate na spodnjih povezavah:

Bronasto priznanje: Eva Podgorelec, Daša Stanka Mogu (7. a) – Idols (https://voicethread.com/share/5456664/)

Srebrno priznanje: Matija Mršek, Rene Kloar, Žiga Godicelj (7. b) – Little Things We Like (https://voicethread.com/share/5467731/)

Zlato priznanje: Ina Gajzer, Nina Fridl, Nika Šoštarič (7. b) – My Favourite Things (https://voicethread.com/share/5463568/)

 

 

Prejemnice zlatega priznanja (z leve): Ina Gajzer, Nina Fridl in Nika Šoštarič, 7. b

 

Vsem trem skupinam iskrene čestitke za odlične dosežke!

 

Vojko Jurgec in Ksenija Kovačič Žižek, mentorja

(Skupno 149 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost