Športni dan


 

JESENSKI ŠOLSKI KROS ZA UČENCE I. VIO

V soboto, 29. 9. 2012, smo za učence I. VIO organizirali prvi športni dan na temo JESENSKI ŠOLSKI KROS.

Zjutraj smo se zbrali v šoli ter se najprej pogovorili o poteku športnega dne, postavili pravila tekmovanja in obnašanja ter kako bomo skrbeli za varnost. Nato smo se peš odpravili do bližnjega travnatega igrišča. Ko smo prispeli na zadani cilj, smo si najprej ogledali progo, nato pa se dobro razgibali in ogreli. Sledilo je tekmovanje, ki je potekalo v treh starostnih kategorijah ločenih po spolu. Vas zanima, kako so se uvrstili naši tekmovalci?

 

Najhitrejši trije dečki prvega razreda so bili MATIC RUTAR iz 1. a razreda, drugouvrščeni je bil ANEJ TOPOLNJAK, prav tako iz 1. a , tretji je na cilj prispel TIM VINKLER iz 1. a.

Med deklicami prvega razreda je bila najhitrejša LEA JULIJANE LJUBEC iz 1. b, druga je bila JANA DOKL iz 1. a, tretja je v cilj pritekla EVA HORVAT iz 1. b.

Med dečki drugega razreda je bil najhitrejši TJAŽ INTIHAR iz 2. a, drugo mesto je osvojil JURE MAJNIK, prav tako iz 2. a, kot tretje uvrščeni je bil MATIC BERGHAUS iz 2. b razreda.

Najhitrejša deklica iz drugega razreda je bila NIKA MILOŠIČ iz 2. a, drugo mesto je dosegla HANA HOLC iz 2. a, tretje pa LINA HORVAT, prav tako iz 2. a.

V starostni kategoriji 3. razreda dečki je prvo mesto dosegel TJAŽ SEDIČ iz 3. a, drugi je v cilj pritekel MIHA GODICELJ iz 3. a, tretji pa ANEJ HORVAT iz 3. b.

Prva tri mesta med deklicami tretjega razreda so zasedle NAJA FRIDL iz 3. a, kot prvouvrščena, druga je bila TARA MAJCENOVIČ iz 3. b, tretje mesto pa je dosegla MOJCA PULKO iz 3. b razreda.

Sledili smo načelu »VAŽNO JE SODELOVATI, NE SAMO ZAMAGATI«, tako da so pohvale za uspešno sodelovanje prejeli vsi učenci. Najboljši trije v posameznih kategorijah pa so prejeli zlate, srebrne in bronaste medalje.

 

Vodja športnega dne za I. VIO
            Brigita Krajnc        

{gallery}galerija_12_13/2012_09_30_Sportni{/gallery}

(Skupno 185 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost